Coronaregels

Annulering ALLE LESSEN TEM 5december 2021

Beste leden en ouders,
Jammer genoeg hebben wij de afgelopen dagen meerdere meldingen gekregen van positieve corona gevallen bij ons in de club. Helaas blijft het niet langer beperkt tot een bepaalde leeftijdsgroep. We hebben daarom het besluit genomen om onze activiteiten tijdelijk stop te zetten. Hiermee willen wij als club onze verantwoordelijkheid nemen om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.
Concreet zullen we met onmiddellijke ingang alle lessen schrappen tem zondag 5 december. We herevalueren in deze tijd de situatie en zullen jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen of maatregelen die wij nodig achten, alsook over de heropstart van onze activiteiten.
Heeft u nog verdere vragen kan u steeds contact met ons opnemen via het e-mailadres: Eurogym_inschrijvingen@hotmail.com of voor dringende zaken op het nummer +32499130470
Hopelijk tot snel
Eurogym Tervuren

Corona-update

Hierbij laten we u weten dat er vanaf maandag 08/11 weer een mondmaskerplicht geldt. Dit hebben wij zo doorgekregen van de Gymfederatie.
Mondmaskers moeten gedragen worden bij het binnenkomen, het buitengaan en in de kleedkamers door gymnasten vanaf 13j. Mondmaskers mogen af wanneer de trainer(s) van de groep de gymnasten in de kleedkamer komen halen.
Ook voor ouders die binnenkomen om iets te vragen is een mondmasker verplicht.
Dit zal zo gelden tot hier meer nieuws over is.
Sportieve groetjes en tot snel
De trainers en het bestuur