Beste ouders,
Jullie hebben alvast gehoord dat er weer nieuwe coronamaatregelen gelden. Dit vergt van ons een stevige aanpassing van het trainingsprogramma.
Om te weten of we nog lessen organiseren, willen we jullie vragen om de volgende vragenlijst zo snel mogelijk in te vullen.
Wij zullen alles bekijken en ons uiterste best doen om alsnog trainingen te organiseren. Maar dit zal ook afhangen van de exacte regels en jullie antwoorden. Dit is voor ons een tool om mee aan de slag te gaan.
Alvast bedankt!
Het bestuur

Corona: Heropstart poging 2! Vanaf 11/01/2021

Beste leden en ouders
We mogen de lessen weer opstarten van de gemeente (voor gymnasten onder 13 jaar)!
De lessen herbeginnen daarom al vanaf morgen (11 januari 2021).
Let wel op, het urenrooster is hier en daar aangepast. Dat heeft te maken met de voorwaarden die de club van de gemeente heeft gekregen.
Lees daarom goed het bestand in bijlage door! Het kan namelijk zijn dat jouw les nu op een aangepast uur of andere dag plaatsvindt. Ook de ingangen kunnen verschillend zijn.
Het rooster in bijlage wordt gehanteerd tot aan de Krokusvakantie (start 15 februari, dus tot zondag 14 februari is er les!).
Daarna zullen wij opnieuw kijken of er nieuwe maatregelen zijn bijgekomen of zijn weggelaten die het urenrooster kunnen beïnvloeden.
Let ook op, de maatregelen die vorig semester gehanteerd moesten worden (mondmaskerplicht, handen ontsmetten, afstand tussen +13 etc. - vooral voor ouders en anderen buiten de zaal -) blijven nog steeds aan de orde! Het zit zo dat wij als club kunnen gecontroleerd worden, dus help ons hier bij om aan alle regels te voldoen.
Wij hopen iedereen (die mag) terug te zien voor een nieuw sportief semester.
Indien er vragen zijn kan u altijd bij de club terecht via eurogym_tervuren@hotmail.com.
Ten slotte wensen we iedereen nog een fijn nieuw jaar dat hopelijk mooier is dan het vorige.
Sportieve groetjes
De trainers en het bestuur

Coronaregels

Beste ouders en Gymnasten,

Door de verandering naar Corona code oranje en de hierbij komende maatregelen goed te kunnen opvolgen, zijn er enkele aanpassingen nodig. We hebben geacht om zo min mogelijk trainingsuren te moeten veranderen of te verliezen. Verder zijn er ook enkele regels waaraan moet gehouden worden.

 

REGELS VOOR IEDEREEN ONGEACHT DE LEEFTIJD

  1. Kleedkamers zijn opnieuw gesloten. Bij de training kom je dus aan in sport kledij en leg je je jas/schoenen op de daarvoor voorziene plaats die je trainer aanduidt.
  2. Je komt op tijd en gaat ook weer op tijd weg. Indien je te laat komt en toch de zaal binnen moet treden dan houd je van elke groep steeds 1.5m afstand.
  3. Ouders komen de zaal niet binnen en dragen steeds een mondmasker

 

BIJKOMENDE REGELS +12 jaar

  1. Kom met een mondmasker. Houdt dit aan bij het opzetten en afzetten van de toestellen. Dit is namelijk heel moeilijk om te doen op 1.5m afstand
  2. Tijdens de training houd je steeds 1.5m afstand van iedereen. De trainers zullen zo goed mogelijk dit aanduiden.

 

NIEUW LESSENROOSTER:

Bekijk aandachtig het lessenrooster in bijlage. Sommige lessen zijn verplaatst, andere zijn slechts om de 2 weken. Dit is een noodzaak omdat we het aantal kinderen in de zaal moeten kunnen verlagen om de afstand tussen -12jaar en +12jaar te garanderen alsook onderling tussen de +12jarige. Dit schema zal worden geëvalueerd en eventueel aangepast indien blijkt dat er nog problemen of strengere maatregelen komen.Alvast bedankt voor uw medewerking. We hopen dat deze regels nageleefd worden zodat we niet genoodzaakt zijn alles stil te leggen.


Corona start van het sportjaar 2020-2021

Ook wij krijgen steeds nieuwe protocollen omtrent veilig sporten en Corona. Wij voorzien volledig te kunnen opstarten. Echter registratie is verplicht. Daarom kunnen wij niet zoals andere jaren toelaten dat mensen zonder voorinschrijving een proefles komen doen. Dit betekent dat er slechts 2 opties zijn om te kunnen deelnemen aan een training:
  1. Je bent een oud lid en bent zeker dat je in die groep wilt deelnemen het komende turnjaar: Schrijf je online in voor de eerste les via de website: https://www.eurogymtervuren.be/inschrijvingen/
  2. Je bent een nieuw lid of een oud lid dat een groep wilt uitproberen alvorens definitief in te schrijven: Registreer je dan voor de desbetreffende proefles via deze link: https://bookwhen.com/eurogym-tervuren Let op je kan je niet vlak voor de start van de proefles inschrijven. U kan zich vanaf zaterdag 29 augustus registreren tot de zondag middag voor een les die valt op maandag tem woensdag. Voor lessen van vrijdag tem zondag kan u registreren tot de donderdag middag voorafgaand aan deze dagen.
Gelieve niet naar de zaal te komen zonder dat u zich hebt ingeschreven voor het hele turnjaar of voor een proefles. Indien u niet aan deze voorwaarde voldaan hebt kunnen wij u helaas niet laten deelnemen aan de les.
Alvast bedankt voor jullie medewerking en begrip om toch een fijne opstart van het turnjaar te kunnen meemaken.