Ook wij krijgen steeds nieuwe protocollen omtrent veilig sporten en Corona. Wij voorzien volledig te kunnen opstarten. Echter registratie is verplicht. Daarom kunnen wij niet zoals andere jaren toelaten dat mensen zonder voorinschrijving een proefles komen doen. Dit betekent dat er slechts 2 opties zijn om te kunnen deelnemen aan een training:
  1. Je bent een oud lid en bent zeker dat je in die groep wilt deelnemen het komende turnjaar: Schrijf je online in voor de eerste les via de website: https://www.eurogymtervuren.be/inschrijvingen/
  2. Je bent een nieuw lid of een oud lid dat een groep wilt uitproberen alvorens definitief in te schrijven: Registreer je dan voor de desbetreffende proefles via deze link: https://bookwhen.com/eurogym-tervuren Let op je kan je niet vlak voor de start van de proefles inschrijven. U kan zich vanaf zaterdag 29 augustus registreren tot de zondag middag voor een les die valt op maandag tem woensdag. Voor lessen van vrijdag tem zondag kan u registreren tot de donderdag middag voorafgaand aan deze dagen.
Gelieve niet naar de zaal te komen zonder dat u zich hebt ingeschreven voor het hele turnjaar of voor een proefles. Indien u niet aan deze voorwaarde voldaan hebt kunnen wij u helaas niet laten deelnemen aan de les.
Alvast bedankt voor jullie medewerking en begrip om toch een fijne opstart van het turnjaar te kunnen meemaken.