Turnkamp juli (21.07.2024 - 26.07.2024) --> 31 Plaatsen

Een beetje meer uitleg over een turnkamp bij Eurogym Tervuren.

 

Voor dit turnkamp gaan we op verplaatsing naar een ingebouwde zaal te Kalmthout. Wij turnen hier vijf volledige dagen op allerlei toestellen zoals een damesbrug en een fasttrack. Elke avond voorzien wij nog een extra activiteit voor alle kinderen, die van een talentenshow tot een gigantische “wie is het” kan gaan.

De gymnasten worden dus niet opgehaald maar blijven op locatie slapen.

Dit is van zondag tot vrijdag. Wanneer je zondag verwacht wordt en wanneer je vrijdag wordt opgehaald delen wij later nog mee.  Daarnaast voorzien wij ook volledige maaltijden en snacks voor tussendoor.

 

Elk niveau is bij ons welkom, de trainers houden rekening met elk niveau zodat iedereen bij ons kan leren turnen en nieuwe oefeningen kan leren.

 

Vanaf leeftijd 2017 en tot de leeftijd 2000 (foutje in de affiche) is iedereen welkom.

 

Prijs: €250 Leden --  €275 niet-leden

 

Je schrijft in via volgend formulier: https://forms.gle/PDwECkWUSsLUXPzDA

 

Iedereen die inschrijft heeft een plekje tijdens de week!

Let op dat alle gegevens correct ingevuld moeten worden. Ook het juiste adres en de geboortedatum van het kind. Bij een fout ben je niet verzekerd!

 

Hierna heb je één week om de betaling in orde te maken. Is de betaling in orde, dan sturen wij een bevestiging van betaling. Houd er rekening mee dat dit tot enkele dagen kan duren.

 

Moest er toch een probleem zijn en je wil uitschrijven, dan hangt hier een administratieve kost van €25 aan vast.

 

Heb je nog enkele vragen? Neem gerust contact op via:

  • Mail: turnstage.eurogym@gmail.com
  • Gsm: 0470 87 38 98 (Verantwoordelijke Zomerstage, Eline Van Riet)
  • In de turnzaal: Vraag ernaar aan je train(st)er

FAQ

  • Taal: er wordt verwacht dat gymnasten Nederlands verstaan. De trainers spreken tijdens de stage Nederlands. Moest dit toch moeilijk zijn dan kan er rekening mee gehouden worden door oefeningen te tonen.
  • Kledij: een turnpak is zeker geen verplichting bij ons. Wat wel nodig is, is een comfortabele outfit om in te turnen. Sokken gaan daarbij uit en haren worden vastgemaakt.
  • Lunchpakket: de gymnasten turnen een volledige dag. Houd er dus rekening mee dat er genoeg eten en drinken wordt meegegeven.
  • Elektronica: wij zijn niet verantwoordelijk voor elektronica die kwijt of kapot gaat tijdens de stage.
  • Mutualiteitsattest: dit attest geef je tijdens de week af en wordt door ons ingevuld. Hiermee kan je geld terugkrijgen via de belastingen.
  • Fiscaal attest: dit krijg je na de stage mee.