Turnstage Paasvakantie 2023 (01.04.2024 - 05.04.2024)   --> VOLZET

 

Een beetje meer uitleg over een turnstage bij Eurogym Tervuren.

 

De turnstage bestaat uit vijf volledige dagen waarin de gymnasten turnen op verschillende toestellen. Dit zoals turnen op een balk, naar springen op een trampoline en tuimelen over een airtrack. De trainers voorzien oefeningen voor elk niveau, dat wil zeggen dat zowel ervaren gymnasten als beginners bij ons meer dan welkom zijn.

De dag start om 9u en eindigt om 16u in de namiddag. Wij voorzien tijdens deze week ook opvang. Dat wil zeggen dat de gymnasten bij ons welkom zijn vanaf 8u15 en ze bij ons kunnen blijven tot 16u45. Dit is optioneel en kan via de inschrijving worden bevestigd bij ons.

 

Iedereen vanaf het geboortejaar 2018 is welkom tot de leeftijd van 2006.

 

Adres: Pater Dupierreuxlaan 1b, 3080 Tervuren

 

Prijs

 • Stage: €125 (zonder opvang) --> 5 dagen, ook op Paasmaandag
 • Optioneelochtendopvang: €12,5 (5 dagen) en/of avondopvang: €12,5 (5 dagen)

 

 

Inschrijven 

Je schrijft in via volgend formulier: https://forms.gle/RbsFa8DQayTjC7vw5

 

 

Iedereen die inschrijft heeft een plekje tijdens de week! Vergeet niet op VERZENDEN te klikken! Je moet een automatische mail van je Google form terugkrijgen. 

Let op dat alle gegevens correct ingevuld moeten worden. Ook het juiste adres en de geboortedatum van het kind. Bij een fout ben je namelijk niet verzekerd!

 

Na inschrijving heb je één week om de betaling in orde te maken. Is de betaling in orde, dan sturen wij een bevestiging van betaling. Houd er rekening mee dat dit tot enkele dagen kan duren.

 

Moest er toch een probleem zijn en je wil uitschrijven, dan hangt hier een administratieve kost van €25 aan vast. 

 

Vragen

Heb je nog enkele vragen? Neem gerust contact op via:

 • Mail: turnstage.eurogym@gmail.com
 • Gsm: 0470 87 38 98 (Verantwoordelijke Paasstage, Eline Van Riet)
 • In de turnzaal: Vraag ernaar aan je train(st)er

FAQ

 • Taal: er wordt verwacht dat gymnasten Nederlands verstaan. De trainers spreken tijdens de stage Nederlands. Moest dit toch moeilijk zijn dan kan er rekening mee gehouden worden door oefeningen te tonen.
 • Kledij: een turnpak is zeker geen verplichting bij ons. Wat wel nodig is, is een comfortabele outfit om in te turnen. Sokken gaan daarbij uit en haren worden vastgemaakt.
 • Lunchpakket: de gymnasten turnen een volledige dag. Houd er dus rekening mee dat er genoeg eten en drinken wordt meegegeven.
 • Elektronica: wij zijn niet verantwoordelijk voor elektronica die kwijt of kapot gaat tijdens de stage.
 • Mutualiteitsattest: dit attest geef je tijdens de week af en wordt door ons ingevuld. Hiermee kan je geld terugkrijgen via de belastingen.
 • Fiscaal attest: dit krijg je na de stage mee.