Inschrijvingen


INSCHRIJVING SPORTJAAR 2023-2024

 

Voor bestaande leden is er een voorinschrijving voorzien in de periode vanaf 14 augustus 2023 tot 28 augustus 2023. Vanaf 11 september 2023 zal iedereen dan kunnen inschrijven. Zo heeft iedereen de kans om een proefles te doen alvorens definitief te moeten beslissen. Let op, eens ingeschreven is uitschrijven niet mogelijk zonder een goede reden en mits een administratieve kost van € 50. Voor verdere vragen kan u steeds terecht via ons e-mail adres: eurogym_inschrijvingen@hotmail.com.

 

 

Let op: indien je wilt gebruik maken van een proefles of je nog niet meteen inschrijft moet je je registeren. Dit kan vanaf 30 augustus 2023. Niet geregistreerd is helaas geen toegang tot de zaal. Neem zeker je bevestigingsmail mee!

 

De proefles voor de eerste week van september is gegarandeerd. Verdere proeflessen zijn in functie van beschikbaarheid van plaatsen. Proeflessen kunnen geannuleerd worden indien een groep volzet is.

 

De inschrijving van de proeflessen voor de komende weken zullen geleidelijk aan open gezet worden.

 

Extra info over de proeflessen kan u terugvinden bij proeflessen

LET OP: Inschrijven is enkel mogelijk VIA PC, NIET VIA TABLET OF GSM!

Online inschrijven kan op volgende manier (Zorg dat je de rijksregisternummers bij de hand hebt en afrond door te betalen):

  1. Klik op deze link
  2. Zoek via ctrl + f 'Euro' op om onze club terecht te komen
  3. Klik op "nieuwe gebruiker" of "bestaande gebruiker" indien u vorig jaar reeds een inschrijving gedaan hebt.
  4. Gebruik hier het e-mailadres van het gezinshoofd (op dit adres zal u alle mails ontvangen ivm het inschrijven, andere mailadressen kunnen later ingevuld worden)
  5. Klik op “ Ben je bij de club Eurogym Tervuren ingeschreven? ”
  6. Klik op “ toevoegen nieuwe inschrijving” of "opnieuw inschrijven"
  7. Hier de gegevens invullen/aanvullen of controleren.
  8. Extra emailadressen kan je hier invullen bij email 1 of email 2. Staat het mailadres dat je eerder gekozen hebt hier, dan kan je dit aanpassen en andere invullen.
  9. Ga onmiddellijk verder naar het online betalen en volg de stappen die aangegeven worden.

Op volgende dagen is er steeds iemand van het bestuur in de turnzaal aanwezig en dan beantwoorden wij graag jullie vragen:

  

Dinsdag 5 september 2023

17u tot 19u30

Vrijdag 8 september 2023

18u tot 19u30

Zaterdag 9 september 2023

9u tot 11u30

 

 

Dinsdag 12 september 2023

17u tot 19u30

Vrijdag 15 september 2023

18u tot 19u30

Zaterdag 16 september 2023

9u tot 11u30

 

Bij inschrijving voor meer dan één lessenreeks binnen één gezin (dus ook van meer dan één discipline door één kind) geldt een korting van € 10 op elke lessenreeks.

Wie 9u of nog meer wil turnen, betaalt maximum € 570 per sportjaar. Vb.: Wie naast TTm en tumbling ook nog mee wil turnen bij de recreatieve groepen en/of trampoline, mag dit zonder meerkost!

 

Je kan komen proberen in twee gratis proeflessen.

 

Stel het inschrijven zeker niet uit, want niet ingeschreven betekent dat je niet verzekerd bent en dus ook niet mag deelnemen !!! Bovendien is er een maximum aantal deelnemers per les.

 

Disciplines combineren kan, maar er zal telkens het volledige bedrag van elke discipline aangerekend worden. Ook als je niet elke turndag kan deelnemen. De korting van € 10 is wel geldig.

 

Er kan in een gespreide betaling voorzien worden. Neem hiervoor contact op met het bestuur via mail : eurogym_inschrijvingen@hotmail.com. Online inschrijven is dan niet mogelijk.